Onze werkwijze

Eerste gesprek
Het eerste gesprek met een jurist van De Witte Raaf is kosteloos. In dit gesprek plaatsen we uw kwestie in een juridisch kader en geven aan wat wij voor u kunnen betekenen. Indien u besluit daadwerkelijk opdracht te geven, dan zullen we die schriftelijk aan u bevestigen. In deze opdracht-bevestiging staat helder beschreven wat wij voor u gaan doen en welk prijskaartje daaraan hangt. U kunt dus niet verrast worden door onverwachte kosten.

Gelijkwaardige gesprekspartner
Ons uitgangspunt is dat de klant een gelijkwaardige gesprekspartner is in het hele proces. Wij zijn gericht op het voor u inzichtelijk maken van de juridische vraag; wat is er juridisch aan de hand, wat zijn de gevolgen en wat zijn uw kansen om gelijk te krijgen. Hierdoor kunt u zelf weloverwogen uw eigen beslissing nemen en houdt u grip op de zaak.

Duidelijkheid
Indien wij voor uw zaak geen kansen zien, zullen we dit u meedelen. U krijgt hierbij uiteraard ook te horen waarom wij menen dat het geen zin heeft om uw zaak door te zetten. Duidelijkheid hierover is het eerlijkst. Wij begrijpen de emotionele belasting en onzekerheid waarmee u als partij in een juridisch conflict te maken heeft. De juristen van De Witte Raaf staan u bij en verminderen deze last voor u.

De Witte Raaf: vakkundig, betrokken en betaalbaar!

Facebook-Caspar