Mr. drs. Caspar Becx

Caspar-Becx-Biografie

Hoewel mijn werkzaamheden zich momenteel vooral in de juridische wereld afspelen, liggen mijn wortels in de muziek. Ik studeerde af als saxofonist en musicoloog te Utrecht en ben ook vandaag de dag nog actief als muzikant, schrijver en spreker over muziek.

Brede doelgroep
De studie rechten startte ik in de loop van mijn muzikale loopbaan uit pure interesse, waarbij auteursrecht en consumentenrecht mij het meest aanspreken. Omdat juridische zaken in het dagelijks leven uiteraard ook buiten de muziekwereld plaatsvinden, heb ik de stap gezet mijn diensten voor een bredere doelgroep aan te bieden. Zo neemt nu ook het vreemdelingenrecht een groot gedeelte van mijn tijd in beslag. Inmiddels is deze ‘muzikale meester’ menigeen met een juridisch probleem, op welk terrein dan ook, van dienst geweest.

Email: c.becx@dwrjuristen.nl
Tel: 06 – 499 499 26

Twitter-Caspar   Facebook-Caspar

Caspar Becx verbindt in zijn maandelijkse weblog telkens een theoretisch of actueel juridisch thema met de dagelijkse praktijk van De Witte Raaf, of vestigt hierin de aandacht op een opmerkelijke juridische gebeurtenis.
Naar het weblog…